Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de Türkiye-Galler maçındaki yerini aldı

Azerbaycan ziyaretine dün başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2020'de Türkiye-Galler maçında Bakü Olimpiyat Stadı'na gelerek tribündeki yerini aldı. Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile birlikte maça gelen Erdoğan'a tribünde UEFA Başkanı Aleksander Ceferin eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta salı günü AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda EURO 2020 ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, "İnşallah Roma'dan milli takımımızın başarıyla dönmesi halinde biz de Azerbaycan'da ikinci maçı İlham Aliyev kardeşimizle izleyeceğiz, programımızı öyle yaptık" demişti.

Azerbaycan ziyareti için dün bu ülkeye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım'ı yalnız bırakmadı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Bakü Olimpiyat Stadı'na gelen Erdoğan'a tribünde UEFA Başkanı Aleksander Ceferin eşlik etti. Emine Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva da tribünden mücadeleyi takip etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de Türkiye-Galler maçındaki yerini aldı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de Türkiye-Galler maçındaki yerini aldı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de Türkiye-Galler maçındaki yerini aldı ile ilgili etiketler Galler EURO 2020 Bakü Recep Tayyip Erdoğan A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.