Cumhurbaşkanı, Külliye'de CHP'li vekille görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP milletvekili Kesici ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

'TAMAMEN BİR NEZAKET ZİYARETİ'
Cumhuriyet'ten Ayşe Sayın'a konuşan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin ziyarete dair açıklaması şu şekilde:

"Ben bu randevu talebini 25 Haziran'da seçimin hemen ardından iletmiştim. Randevu bugüne verildi. Görüşmeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu da bilgilendirdim. Sonrasında da görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim. Tamamen bir nezaket ziyaretiydi. Kendisini tebrik edip başarılar diledim. Bunun dışında özel bir gündemle yapılmış görüşme değildir."

ERDOĞAN'I TEBRİK ETMİŞTİ

CHP'li Kesici, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni görüntülerini paylaşarak, "Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun" tweetiyle kutlamıştı.

 

Cumhurbaşkanı, Külliye'de CHP'li vekille görüştü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan ilhan kesici
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.