Cumhurbaşkanı ile röportaj yapan Alman gazeteci konuştu: Erdoğan'ı dikkate almalıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la röportaj yapan Alman gazeteci Antonia Rados Bild gazetesine izlenimlerini anlattı. Gece geç saatlerinde röportajı gerçekleştiren Rados "Erdoğan'sız bir Türkiye düşünemiyorum" dedi.

15 Temmuz gecesinden bu yana birçok gazeteciye röportaj veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en son Alman kanalı RTL'nin genel yayın yöntemeni olan Antonia Rados'la bir araya geldi. Gece geç saatlerinde başlayan röportajı Alman Bild gazetesine aktaran Rados "Saray'da bizi çok iyi karşıladılar" dedi.

Erdoğan hakkındaki izlenimlerini aktaran Rados şunları ifade etti:

Erdoğan çok hırslı ve işkolik biri. Ekibimizi gece geç saatlerde Saray'da kabul etti. Ve bizden sonra da başka randevuları vardı. Erdoğan çok güçlü birisi ve kendine olan güveni de yerinde. Röportaj boyunca Almanya Başbakanı Angela Merkel'le basına yansıdığından daha fazla iletişim halinde olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın sözlerine ne kadar güvenirsiniz sorusuna Rados ise şu şekilde cevap verdi:

Türkiye'nin en güçlü adamı Erdoğan. Onun söylediklerine hepimiz kulak asmalıyız ve iyi tartmalıyız. Erdoğan'sız bir Türkiye düşünemiyorum. Sonuçta yüzde 52'lik oy oranıyla Türk milletin başına gelen bir liderdir.

Son olarak röportaj öncesi ve sonrasında Saray'da nasıl davranıldığını merak eden muhabire Rados "Bizi Saray'da çok iyi karşıladılar. Kimse bize önyargıyla davranmadı" diye belirtti.

Cumhurbaşkanı ile röportaj yapan Alman gazeteci konuştu: Erdoğan'ı dikkate almalıyız ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.