Cumhurbaşkanı ile aynı fotoğraf karesine girebilmek için küçüldükçe küçülenler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Zafer Bayramı Resepsiyonu'na Cem Küçük'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı kareye girebilmek için verdiği mücadele damgasını vurdu! İşte SuperHaber farkıyla gecede yaşananların perde arkası....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Zafer Bayramı Resepsiyonu verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kış bahçesi ve iç bahçesinde düzenlenen resepsiyona siyaset, bürokrasi, sanat, spor ve iş dünyası ile çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile jandarma, emniyet, sahil güvenlik unsurlarının temsilcilerinin yanı sıra, yabancı misyon temsilcileri, askeri ataşeler de resepsiyona katıldı.

ewkjfbewfewgwe

DAVETLİ LİSTESİ ÖZENLE SEÇİLDİ

Resepsiyona katılacak isimler Cumhurbaşkanlığı tarafından özenle seçildi. "Zafer" gecesinde, zaferin gerçek mimarları da unutulmadı.

PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül, kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın aileleri resepsiyona katıldı.

ewfkhewfew

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN KÜÇÜLDÜKÇE KÜÇÜLDÜ!

Resepsiyon ilginç görüntülere de sahne oldu. İhlas Holding'in ABD vatandaşı patronu, "Amerikalı Mücahit" olarak bilinen Mücahit Ören resepsiyona, kullanışlı elemanları Cem Küçük ve Fuat Uğur ile birlikte geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bazı köşe yazarlarını hedef alarak, "Kimilerinin şahsım adına adeta racon kestiği anlaşılıyor, racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim" diye konuşmuştu.

Erdoğan'ın bu sözler ile medyada çeşitli isimleri hedef alan açıklamalar yapan Cem Küçük'ü işaret ettiği öne sürülmüştü.

ewfeeeewfewfe

Bu gelişmenin üzerine, Zafer Bayramı resepsiyonunda boy gösteren İhlas Grubu'nun tetikçileri Cem Küçük ile Fuat Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek için adeta köşe kapmaca oynadı.

Cem Küçük'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı kareye girmek için gösterdiği yoğun çaba SuperHaber'in gözünden kaçmadı.

Tüm gece gösterdikleri olağanüstü performansın sonucunda, Cem Küçük ile Fuat Uğur, köşesinden de olsa bir fotoğraf karesinin içine girmeyi başardılar.

Cem Küçük hiç vakit kaybetmeden, Erdoğan'ın "racon" açıklaması ile hedef aldığı kişinin kendisi olmadığı algısını yaratmak için bu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. / SuperHaber

wfreeeeefrrr

CEM KÜÇÜK'ÜN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF ÜZERİNE TAKİPÇİLERİNDEN ŞU YORUMLAR GELDİ;

de2dewfe

fwefewf

fewfewf

Cumhurbaşkanı ile aynı fotoğraf karesine girebilmek için küçüldükçe küçülenler var! ile ilgili etiketler Erdoğan 30 Ağustos Cem Küçük Mücahit Ören zafer bayramı fuat uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.