Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığı! TBMM Başkanı Şentop: Meclis'in karar almasına gerek yok!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden adaylığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 'Adaylık konusunda herhangi bir tereddüt yoktur' diyen Şentop, "Adaylık masanın değil yasa ve anayasa konusudur." ifadelerini kullandı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden adaylığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'Adaylık konusunda herhangi bir tereddüt yoktur' diyen Şentop, "Adaylık masanın değil yasa ve anayasa konusudur." ifadelerini kullandı. 

İşte Şentop'un açıklamalarından satır başları:

AZERBAYCAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI

Faillerin cezalandırılması bir yükümlülüktür.

SİYASETTE ADAYLIK POLEMİĞİ

Altılı masanın malzemesi değil, yasa ve anayasa meselesi konusudur. Açıkça söylüyoruz. Gözden kaçırdıkları bir şey var, faili meçhul makaleler yazdırıyorlar. İki defa seçilme hakkı tanınmıştır.

Hukuken tereddüt yoktur, Meclis'in karar almasına gerek yok.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığı! TBMM Başkanı Şentop: Meclis'in karar almasına gerek yok! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Şentop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.