Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üvey abisi merhum Hasan Erdoğan'ın İzmir Yuvacık'ta yaşayan oğlu Ahmet Erdoğan, 73 yaşında koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üvey ağabeyi Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan, 73 yaşında vefat etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti

Kalp hastası olan Ahmet Erdoğan'ın kalbine 2 yıl önce stent takılmıştı. Ahmet Erdoğan bu akşam saatlarinde hayata gözlerini yumdu.

Hastane önünde toplanan Erdoğan’ın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti - Resim : 2

Ahmet Erdoğan’ın cenazesi hastanede yapılan işlemlerinin ardından memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine gönderilmek üzere, cenaze aracı ile Sabiha Gökçen Havalimanına götürüldü.

Ahmet Erdoğan’ın cenazesi daha sonra uçakla saat sabah 5.20’de kalkacak uçakla Trabzon’a, daha sonra ise memleketi Rize’ye götürülecek.

Ahmet Erdoğan'ın cenazesi Rize'nin Güneysu ilçesinde, Dumankaya (Pilihoz) köyündeki aile mazarlığında toprağa verilecek.

TAZİYE MESAJLARI

Ahmet Erdoğan'ın vefatı nedeniyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Lütfiye Selva Çam ve Mahir Ünal, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de taziye mesajı yayımladı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan vefat etti ile ilgili etiketler Son dakika vefat Korona cumhurbaşkanı yeğeni kovid covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.