Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında bir ilk

Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik Libya zirvesine katılmak üzere Almanya'nın Berlin şehrinde bulunuyor... Bu önemli ziyaret bir ilke de sahne oldu. MHP'nin önemli isimlerinden biri, ilk kez Cumhurbaşkanı'nın heyetinde yer aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in davetine icabetle, Libya konusunda gerçekleştirilecek zirveye katılmak üzere Almanya'nın başkenti Berlin'e gitti.

Almanya'da yoğun ilgi gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı otelin önünde kendisini bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında bir ilk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde geniş bir heyet de eşlik ediyor. Erdoğan'ın Almanya seyahatine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Türkiye'nin Libya Özel Temsilcisi ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de katıldı.

GAZETECİLER ARASINDA DİKKAT ÇEKEN İSİM

Cumhurbaşkanı'nın heyetinde çok sayıda gazeteci de yer aldı. Öte yandan ziyaret bir ilke de sahne oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı Metin Özkan ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden gazeteciler heyetinde yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında bir ilk - Resim : 2

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında bir ilk ile ilgili etiketler Almanya Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya metin özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.