Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi Körfez turu başladı

Katar krizine ilişkin olarak Körfez ülkelerine ziyaret gerçekleştirmeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk durağı Suudi Arabistan oldu. Erdoğan, Kral Selman'la bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan temasları kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri ziyaretleri kapsamında Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanında karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı körfez ülkeleri ziyaretleri kapsamında gittiği Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı Kraliyet Terminalinde Mekke Emiri Prens Halid el-Faysal karşıladı.

fwekfjwgg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan temasları kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23-24 Temmuz'da Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a yapacağı ziyaret, bölgede yaşanan krizin çözümünde önemli bir eşik olarak değerlendiriliyor.

wkhfwef

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi Körfez turu başladı ile ilgili etiketler Erdoğan Körfez
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.