Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'e, konukseverliği için sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında, Kral Selman bin Abdülaziz ile bir araya geldiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından paylaştı.

Kral Selman bin Abdülaziz'in Twitter hesabı olan "KingSalman"ı da etiketleyen Erdoğan, Arapça, "Haremeyn-i Şerifeyn hizmetkarı Kral Selman'a ve kardeş Suudi halkına, Suudi Arabistan ziyaretimiz sırasındaki karşılamaları ve konukseverlikleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Arapça kral selman teşekkür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.