Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sloganı Yeni Zelanda Başbakanı Ardern'e ilham verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sloganları dünyaya ihlam veriyor. Çalışmaları hayranlıkla iznelenen sempatik Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, kampanyalarına tanıdık bir slogan seçti.

Pandemideki hızlı kararlarıyla ülkesinin geleceğini belirleyen genç başbakan Jacinda Ardern, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı örnek aldı.

Kampanya sloganı olarak Erdoğan'ın meydanlarda sıkça kullandığı 'Durmak yok yola devam' sloganıyla birebir örtüşen 'Let's keep mooving' sloganını seçti.

DURMAYI GÖZE ALAMAYIZ

Başarılı siyasetçi, "Önümüzde büyük zorluklar var, ama bizim her şeyi halletmek için planımız var. Durmayı göze alamayız ve birlikte başarmaya devam etmeliyiz. 19 Eylül'de hep birlikte yola devam" sözleriyle seçmenine mesaj verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sloganı Yeni Zelanda Başbakanı Ardern'e ilham verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sloganı Yeni Zelanda Başbakanı Ardern'e ilham verdi ile ilgili etiketler Yeni Zelanda seçim Erdoğan Cumhurbaşkanı Kampanya jacinda ardern slogan Durmak yok yola devam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.