Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit eden fenomen Muhammet Nur Nahya izleyenleri kırdı geçirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit eden TikTok fenomeni Muhammet Nur Nahya, TGRT Haber canlı yayınında izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Erdoğan'ın sesiyle muhalefete seslenen fenomen Nahya, "Benim hiçbir siyasi amacım yoktur. Ben sadece mizah yapıyorum." dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Nahya'nın o anları...

Bir süredir TikTok'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini ve mimiklerini taklit ettiği videoları paylaşarak dikkatleri üzerine çeken üniversite öğrencisi Muhammet Nur Nahya, TGRT Haber canlı yayınında yaptığı taklit ile izleyenleri şaşırttı. 

Nahya, TGRT Haber’de Cem Küçük ile Günaydın Türkiye Programına katıldı.

MUHALEFET PARODİSİ İZLEYENLERİ KIRDI GEÇİRDİ

Erdoğan’ın sesiyle muhalefete seslenen Nahya, “Bay Kemal’e sesleniyorum! Ya Bay Kemal,evden yayın yapıyorsun akşamları Twitter’dan. Şöyle stüdyolara gelsene, Cem Küçük’ün karşısına gelsene ya. Şöyle gazeteciler sizlere bir soru sorsun, o soruları yanıtlayalım ya. Bay Kemal herhalde duymuştur” parodisiyle ekranda kırdı geçirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit eden fenomen Muhammet Nur Nahya izleyenleri kırdı geçirdi!

"SİYASİ AMACIM YOK, BEN SADECE MİZAH YAPIYORUM"

Nahya ayrıca, sosyal medya üzerinden kimilerinin kendisini eleştirdiğini belirterek, "Benim hiçbir siyasi amacım yoktur. Ben sadece mizah yapıyorum." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit eden fenomen Muhammet Nur Nahya izleyenleri kırdı geçirdi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenomen TikTok Muhammet Nur Nahya se taklit

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.