Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sancak bölgesindeki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar'ı ziyaret etti, bölge halkı ile selamlaştı, çocuklarla selfie çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, şehirde adeta bayram havası yaşattı. Minik bir çocuğun Erdoğan'ın boynuna sarılıp ağlaması ise sosyal medyada günün konusu oldu.

boAnak2

Erdoğan, Sırbistan temaslarının ikinci gününde ülkedeki Boşnakların yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Novi Pazar Belediyesi'nin önünde halka hitaplarının ardından şehir merkezinde yürüyüş yaptı.

boAnak1

Novi Pazar'a akın eden binlerce kişi, Erdoğan'ı görmek için şehrin sokaklarını doldurdu. Şehrin dört bir yanına "Türkiye", "Novi Pazar'a hoş geldiniz" pankartları ve Türk bayrakları asılırken, halk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek için pencerelere ve yüksek binaların çatılarına çıktı. Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturuken kalabalığın arasından gelen minik kız ise Cumhurbaşkanı'nın boynuna sarılarak ağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sancak bölgesindeki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan fotoğraf boşnak novi pazar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.