Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York temasları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile görüştü. Erdoğan, ayrıca Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili’yi Türkevi’nde kabul etti.

Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki temaslarına Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York temasları

Duda'yı Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan karşıladı. Yeni Türkevi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York temasları - Resim : 2

Görüşmede, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York temasları - Resim : 3

GINE BISSAU CUMHURBAŞKANI EMBALO İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir araya geldi. Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York temasları - Resim : 4

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, GÜRCİSTAN BAŞBAKANINI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili’yi Türkevi’nde kabul etti. Görüşmede, konuk Başbakanın heyetinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da bulundu.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.