Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs uçağında dikkat çeken isim! Onur konuğu olarak davet edildi!

İçişleri eski Bakanı ve Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk, onur konuğu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı uçakta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu, Milli Görüş Vakfı Başkanı ve İçişleri eski Bakanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti.

ONUR KONUĞU OLARAK UÇAKTA YER ALDI

Asiltürk, KKTC'ye Erdoğan'ın onur konuğu olarak uçakta yer aldı. Asiltürk dönemin İçişleri Bakanı olarak törene davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs uçağında dikkat çeken isim! Onur konuğu olarak davet edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile Ramazan ayında bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs uçağında dikkat çeken isim! Onur konuğu olarak davet edildi! - Resim : 2

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs uçağında dikkat çeken isim! Onur konuğu olarak davet edildi! ile ilgili etiketler Saadet Partisi Erdoğan Kıbrıs KKTC Oğuzhan Asiltürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.