Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iyileştikten sonra yapacağı ilk şey açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsü atlatmasının ardından ilk programını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Heyetini, Vahdettin Köşkünde kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatif çıkmasının ardından yarınki programı açıklandı.

Programa göre Erdoğan'ın saat 14.30'da Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Heyeti'ni Vahdettin Köşkü'nde kabul edeceği belirtildi.

Erdoğan'ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, daha önce son iki günde yapılan testlerin sonuçlarının negatif olduğunu dile getirerek, "Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iyileştikten sonra yapacağı ilk şey açıklandı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk devletleri teşkilatı aksakallar konseyi vahdettin köşkü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.