Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastane ziyaretinde renkli anlar: Ah şu 'kettle'lar yok mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binasının açılışını yaptı. Erdoğan'ın hastane ziyareti sırasında kolu yanan bir küçük kızla samimi sohbeti yüzlerde tebessüme neden oldu. İşte o renkli anlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binasının açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastane ziyaretinde hasta ve yakınlarını da ziyaret etti.

"AH ŞU KETTLELAR YOK MU?"

Ziyareti sırasında kettle'da kaynayan suyun dökülmesi sonrası kolu yanan bir kız çocuğuyla Erdoğan'ın samimi sohbeti yüzleri güldürdü. Küçük kız kaza anını anlatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatle dinlemesi ve "Ah şu kettlelar yok mu?" diyerek esprili bir ortam oluşturmaya çalışması yüzlerde tebessüme neden oldu. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastane ziyaretinde renkli anlar: Ah şu 'kettle'lar yok mu? ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Hastane ziyaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.