Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündem olan o fotoğrafını beğenmediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanghay İşbirliği Örgütü'nün liderler zirvesinde çekilen bir fotoğrafı sosyal meydada gündem oldu. Erdoğan'ın liderler ile sohbet ettiği ve liderlerin kendisini pür dikkat dinlediği o an binlerce beğeni ve yorum aldı. Ancak büyük beğeni alan o fotoğraf bazı isimleri çıldırttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel davetli olarak katıldığı Şangay İşbirliği Örgütü toplantısında liderlerle bir araya geldi.

Birçok liderle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmelerin ardından Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret etti.

Gayrıresmi akşam yemeğinde bir araya gelen liderlerin samimi pozları dikkat çekti.

FOTOĞRAFA BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'nun da bulunduğu fotoğraf karesine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündem olan o fotoğrafını beğenmediler

NEVŞİN MENGÜ BEĞENMEDİ

Muhalif yönüyle tanınan gazeteci Nevşin Mengü, ise bu fotoğraf karesini beğenmeyerek tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Nevşin Mengü şu ifadeleri kullandı:

"Tam olarak neyiyle gurur duyacağımızı anlamadım. Cb diktatörlerle iyi anlaşıyor diye mi gurur duyalım. Öyle bir fotoğraf ki bir rahmetli İdi Amin eksik. Liderimiz ortamını bulmuş, diktatörlerle şakalar komiklikler." dedi.

ASLI ALTINBAŞ'I DA RAHATSIZ ETTİ

Tarihi toplantıdan bir diğer rahatsız olan kişi ise gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'tı.

Twitter hesabından rahatsızlık duyduğunu ifade eden Aydıntaşbaş, "Bu fotoğrafın övünülecek bir görüntü olduğunu düşünmek için bayağı dünyadan kopuk olmanız gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündem olan o fotoğrafını beğenmediler - Resim : 2

FEYZİ İŞBAŞARAN DA RAHATSIZ OLAN İSİMLERDEN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi görüntülerinden rahatsız olan bir başka isim de eski milletvekili Feyzi İşbaşaran oldu. Twitter hesabından paylaşım yapan İşbaşaran, şu ifadeleri kullandı:

Nelerden medet umuyorlar! AKP’liler akşamdan beri ‘Geceye bir fotoğraf bırakalım, oyun kuran dünya lideri’ diye bu fotoğrafı yayınlıyorlar

İnsan bu fotoğrafı yayınlamaktan utanır! Fotoğraftakilerin hiçbirinin demokrasi inancı yok,s eçim derdi yok, insan haklarını ihlal ediyorlar.

Yahu ne oyunu, ne oyun kuruculuğu? Bu diktatörler bir araya gelmiş Şangay 5’lisi diye bir birlik kurmuş, hepsinin ekonomisi batık, biz hepsinden beteriz

Bu Şangay 5’lisinin üyesi de değilsin. Putin seni davet etmiş orada oturuyorsun,o da şimdilik Putin’in işine yaradığın için!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündem olan o fotoğrafını beğenmediler ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan fotoğraf Nevşin Mengü liderler şangay işbirliği örgütü aslı aydıntaşbaş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.