Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla para sayma videosu çekmişlerdi! Başsavcılık harekete geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını kullanarak para sayma videosu çeken ve bu görüntüleri sosyal medyada yayınlayan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kullanarak para sayma videosu çeken ve yayınlayan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

SAVCILIK HAKARET İÇEREN VİDEOLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Twitter'daki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren video paylaşımları nedeniyle harekete geçti.

EMNİYET'E TALİMAT VERİLDİ

Paylaşımlara ilişkin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlatan Başsavcılık, videoları çeken veya yayınlayan şüphelilerin tespit edilerek yakalanması için emniyete talimat verdi.

ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFINI KULLANDILAR

Sosyal medyada yayılan akımda Erdoğan'ın fotoğraflarını kullanarak video çekildiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla para sayma videosu çekmişlerdi! Başsavcılık harekete geçti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı soruşturma Savcılık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.