Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bosna-Hersek uçağında dikkat çeken gazeteci detayı!

İki gün sürecek Bosna Hersek gezisi için Saraybosna’ya hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağında sürpriz bir isim yer aldı. 2019 yerel seçimleri sürecinde AK Parti'den "dışlandığını" iddia ederek "küskünler" grubuna katılan Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler yıllar sonra Erdoğan'ın bir yurt dışı ziyaretine davet edilmenin heyecanını takipçileri ile paylaştı. Kalemciler, uçak içinde ve seyahatten kareleri ‘’Nerede kalmıştık" notu ile instagram hesabındaki hikayede yayınladı.

Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Bosna Hersek’e giden Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş da eşlik ediyor.

Erdoğan, Bosna Hersek temasları kapsamında ilk olarak Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti, daha sonra "Saraybosna'nın kalbi" olarak nitelendirilen Başçarşı Meydanı'na giden Erdoğan'a Boşnak vatandaşları selamladı.

BOSNA HEYETİ DİKKAT ÇEKTİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna heyetinde kalabalık bir gazeteci grubu da yer alıyor.

Heyette yer alan bir isimse oldukça dikkat çekti.

Ensonhaber adlı internet sitesinin sahibi Serkan Kalemciler...

Uzun yıllar AK Parti'ya yakın bir haber politikası izleyen Serkan Kalemciler 2019 yerel seçimleri sürecinde bu çizgiden kopmuş ve sahibi olduğu internet sitesinde zaman zaman sert muhalif yayınlar yapmaya başlamıştı.

Kalemciler yakın çevresine iktidar tarafından "dışlandığını" belirterek sitem ederken, yayın politikasındaki bu keskin değişim de o günlerde fazlasıyla dikkat çekiyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bosna-Hersek uçağında dikkat çeken gazeteci detayı!

Bir yıla yakın bir süredir de Kalemciler ve sahibi olduğu ensonhaber sitesine yönelik iktidar ambargosunun kaldırıldığı konuşulmaya başlanmıştı.

‘Af talebi’ kabul edildiği anlaşılan Serkan Kalemciler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna gezisinde, uçakta seyahat eden gazeteciler arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bosna-Hersek uçağında dikkat çeken gazeteci detayı! - Resim : 2

Kalemciler seyahatten fotoğrafları da instagram hesabında "Nerede kalmıştık" notu ile paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bosna-Hersek uçağında dikkat çeken gazeteci detayı! ile ilgili etiketler Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Erdoğan ensonhaber serkan kalemciler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.