Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmişti! Kendisi görüşmek istiyor

Meral Akşener, geçen haftaki İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek “Yakında Beşer Esad'la birlikte maça giderse şaşırmayın" ifadelerini kullanmıştı. Akşener, Beşar Esad'la görüşmek için Dışişleri Bakanlığı'na müracaat edecek.

Türkiye kara harekatı için hazırlık yaparken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den dikkat çeken bir hamle geldi.  Meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mısır cumhurbaşkanı Sisi ile tokalaşmasını eleştirip, "Yakında Esad'la da barışırlar" diyen Akşener, Beşar Esad'la görüşmek için harekete geçti.

“'BEN GİDİP GÖRÜŞÜRÜM”

Meral Akşener'in Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme talebi ile Dışişleri Bakanlığına başvuru yapacağı bildirildi. Akşener Eylül ayında yaptığı bir konuşmada da "Sayın Erdoğan sinirini yenemiyorsan, nefsine yediremiyorsan, beceremiyorsan, ben Suriye'ye gidip Esad'la görüşmeye bu sorunu çözmeye hazırım" demişti.

GEÇEN HAFTA ERDOĞAN İÇİN NELER DEMİŞTİ?

Meral Akşener, geçen haftaki İYİ Parti Grup Toplantısı'nda "Sayın Erdoğan, Sisi'yle hasret giderdi. Sayın Erdoğan'ı futbol aşkı pamuk gibi yapmış. Yakında Beşer Esad'la birlikte maça giderse şaşırmayın" demişti.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmişti! Kendisi görüşmek istiyor ile ilgili etiketler İYİ Parti Recep Tayyip Erdoğan Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.