Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye: Engelli gencin elini öptü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım Toplantısı'nda duygulandıran anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte olduğu bir fotoğrafı kara kalem çalışması olarak hediye eden engelli bir gencin ellerini öperek duygusal anlar yaşadı.

Haliç Kongre Merkezi'nde Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Erdoğan engelli öğretmenlerle birlikte atamaları gerçekleştirdi.

Atama töreninde Cumhurbaşkanı'na yönelik duygulandıran bir sürpriz yapıldı.

CUMHURBAŞKANI VE MERHUM ANNESİNİN RESMİNİ ÇİZGİ

Törene katılan engelli bir genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan ile olan fotoğrafının kara kalem çalışmasını Cumhurbaşkanı'na hediye etti.

Genç ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygulandığı gözlerden kaçmadı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye: Engelli gencin elini öptü! - Resim : 2

ERDOĞAN, ENGELLİ GENCİN ELİNİ ÖPTÜ

Teşekkürünü gencin elinden öperek ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ataması salonda seçilen numaralarla yapılacak 9 kişiye ilişkin bir numarayı, kendisine hediye takdim eden gençten istedi. Gencin 8 numarayı söylemesiyle, atama gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye: Engelli gencin elini öptü! - Resim : 3

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye: Engelli gencin elini öptü! ile ilgili etiketler Erdoğan Öğretmen engelli memur Cumhurbaşkan karakalem resim tenzile erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.