Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yılmaz Ailesi'ne başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ile ilgili açıklamada bulundu. Yılmaz ailesine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah taksiratını affetsin ve milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKM inşaatındaki incelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatına değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"Uzun bir süre rahatsızlık geçirdi. Ben sabah eşleri Berna hanımefendi ile bir telefon görüşmesi yaptım.  Taziyelerimi ilettim. Tüm ailesine, başta eşi olmak üzere, başsağlığı diliyorum. Allah taksiratını affetsin ve milletimizin başı sağ olsun. Ne zaman defnedilecek kararı verilmemişti henüz ben görüştüğümde. İki yer üzerinde durduklarını söylediler. Marmara İlahiyat ve Çamlıca Camii üzerinde duruyoruz dediler. "

Devam eden AKM ve Taksim Camii inşaatları için Erdoğan şunları kaydetti:

"Taksim Camii'nin ramazan ayına yetişmesi üzerine bilgi aldım. AKM ile ilgili ise 2021'in altıncı ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var. Kültür ve Turizm Bakanım bütün gayretleri ortaya koyuyor. Altıncı ayın sonunda burayı inşallah bitireceğiz. Elektronik işlerde belki sarkma olabilir."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yılmaz Ailesi'ne başsağlığı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Mesut Yılmaz vefat taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.