Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders hakkında suç duyurusunda bulundu. İslam karşıtlığı ve Türk düşmanlığıyla bilinen Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli bir karikatür paylaşmıştı.

Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin lideri Geert Wilders'ın kendisi hakkında hakaret içeren bir karikatür paylaşması sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Wilders için suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın tarafından yapılan suç duyurusunda Wilders'ın paylaşımının düşünce ve ifade özgürülüğü çerçevesinde değerlendirilemeyeceği belirtildi.

Sosyal medya paylaşımlarında Cumhurbaşkanı’nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edici ifadelerin yer aldığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı’na hakaret suçu işlendiği belirtilen suç duyurusunda Wilders hakkında kamu davası açılması istendi.

İslam ve Türk karşıtı olarak bilinen ve sık sık skandal paylaşımlar yapan Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli bir karikatür paylaşmıştı.

Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu ile ilgili etiketler İslamofobi Cumhurbaşkanı Erdoğan wilders
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.