Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya selam tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika UEFA açıklaması geldi. Erdoğan, Macaristan'a düzenleyeceği resmi ziyaret öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye olarak UEFA'nın Milli Takımımıza ve kulüplerimize yönelik ayrımcı, haksız ve siyasi tavrını reddediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan UEFA açıklaması geldi. Erdoğan, Macaristan'a düzenleyeceği resmi ziyaret öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalar yaptı.

 "UEFA'NIN BİR AN ÖNCE BU YANLIŞTAN DÖNMESİ GEREKİYOR"

"Görevi spor müsabakaları düzenlemek olan kurumların bu sürece aynı hoyratlıkla dahil olmasının hiçbir amacı yoktur. Gol attıktan sonra asker selamı veren sporcularımızla ilgili akla hayale gelmedik eleştiriler hatta disiplin soruşturmaları yapılıyor. Bu aleni bir hukuksuzluktur. UEFA’nın haksız ve siyasi tavrını reddediyoruz.

Dünyanın değişik yerlerinde bu selamla alakalı devreye soktuğunuz bir işlem yoktur.

Türkiye’nin sporcuları söz konusu olunca durum değişiyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya selam tepkisi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan UEFA Avrupa Ligi UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.