Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na tebrik telefonu

Trabzonspor’un Antalyaspor ile karşılaşmasını izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyonluğu elde eden bordo mavili takımın Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu telefonla aradı. Ağaoğlu'nu tebrik eden Erdoğan, görüşmenin videosunu sosyal medyadan paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lig bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'u önce sosyal medyadan kutladı.

 Daha sonra Trabzonspor Başkanı Ahnet Ağaoğlu'nu arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tebriklerini sözlü olarak iletti ve "Bütün arkadaşlara tebrikler. Abdullah'ı (Avcı)da aynı şekilde tebrik ediyorum. Daha sonra inşallah bir araya geliriz zaten. Allah yar, yardımcımız olsun." dedi.

Görüşmenin vidosunu sosyal medyadan yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşıma da, "Trabzonspor’un şampiyonluk maçını yakından takip ettik. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu da telefonla arayarak tebriklerimi ilettim." notunu düştü.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na tebrik telefonu ile ilgili etiketler Trabzonspor şampiyon Ahmet Ağaoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.