Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selçuk Özdağ'a 'geçmiş olsun' telefonu

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir grubun silahlı saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuya ilişkin açıklama yapan Özdağ, ''Geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra saldırıyla ilgili bilgi aldı'' dedi.

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde 5 kişilik bir grup tarafından evinin önünde saldırıya uğradı. Silah ve sopalı saldırıda darp edilen Özdağ, kafasından yaralandı.

Söz konusu gelişmeyi kamuoyuna duyuran, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, ''Selçuk ağabeyimize evinin önünde saldırıda bulunulmuştur. Suçluların bir an önce yakalanmasını ve adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz'' demişti. Temurci, korkaklarla ve alçaklarla mücadelelerinin kesintisiz süreceğini belirtmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Öte yandan Özdağ, katıldığı bir canlı yayında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Söz konusu olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aradığını açıklayan Özdağ, ''Olayın nasıl meydana geldiğini sordu'' dedi.

''MHP ELEŞTİRİLDİĞİNDE GENÇLER DEVREYE GİRİYOR''

Özdağ açıklamasının devamında, Bahçeli'nin gündeme ilişkin açıklamalarının ardından kendisine tweet attığını belirtti. Bu açıklama sonrası Semih Yalçın'ın kendisini hedef alan açıklamalarda bulunduğunu belirten Özdağ, ''Onlar her şeyi söylüyorlar. Ne zaman onlar ya da MHP eleştirildiğinde hemen bir anda gençler devreye giriyor, sopalar, silahlar konuşuyor. Bundan da memnunlar.'' ifadelerini kullandı.

Özdağ açıklamasını, ''Yalçın, "Bizim hareketin delileri çoktur" açıklamasını yapmış. O delileri yola getirecek bir akıllı çıkar, bunu bilsin ki burada da deliler çok. Bunu öyle bilsin. Sayın Semih Yalçın ve Devlet Bahçeli konuşmalarını nasıl yaparsa aynı şekilde cevap alacaklar bunu bilsinler.'' diyerek sonlandırdı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selçuk Özdağ'a 'geçmiş olsun' telefonu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırı Gelecek Partisi MHP Devlet Bahçeli Semih Yalçın selçuk özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.