Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Teğmen Talha Bahadır'ın babasını arayarak başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen Teğmen Talha Bahadır'ın babası ile telefonda görüştü.

 AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, beraberindeki partililerle şehidin Çiftlikköy ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI

Bağatar'ın telefonundan şehidin babası Hakkı Bahadır ile görüşmesinde başsağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim şehidimizle beraber sevgili Habib'ine sizleri de komşu eylesin. Malum şehitler ölü değil, diridirler ama kul olarak biz bilmeyiz. Allah sabrınızı artırsın inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." dedi.

Baba Bahadır da Erdoğan'a teşekkür ederek, "Allah razı olsun Cumhurbaşkanım. Sizi çok seviyoruz. Allahü Teala sizi var etsin, başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun. Sürekli dualarımızdasınız." ifadelerini kullandı.

ŞEHİT MUHARREM EFENDİ DÜNDAR'IN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da trafik kazasında ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu ile ilgili etiketler Şehit Cumhurbaşkanı Erdoğan Teğmen Talha Bahadır zeytin dalı herekatı başsağlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.