Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan projelere sıkı takip...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sistemiyle ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından, 24 Haziran seçimlerinde verilen vaatlerin aşamalarını takip edecek.

Erdoğan’ın oluşturacağı proje ekibi eylül ayında başlatılacak yerel seçim süreciyle birlikte vaatlerin gerçekleşme oranını, halkın memnuniyet düzeyini ve gelen önerileri Erdoğan’a rapor edecek.

RAPORLAR BEŞTEPE'YE İLETİLECEK

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre; Erdoğan, bu kapsamda bakanlıklar ve belediyelerin ayrı ayrı yürüteceği projeleri geçmişte 180 günlük eylem planında olduğu gibi Beştepe’de oluşturulan Yatırım Ofisi, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu, İdari İşler Başkanlığı’ndaki ekibiyle izleyecek. Teşkilattan ve partiden gelen raporlar da Beştepe’ye iletilecek.

ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE ETKİLİ OLACAK
Belediyelerin yürüteceği projelerin hayata geçme oranının yerel seçimlerdeki aday tercihininde etkili olacağı ifade ediliyor. Erdoğan’ın bu süreçte başta Kanal İstanbul olmak üzere üçüncü nükleer santral, Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak millet bahçesi projesi, şehir hastaneleri, hızlı tren projeleri ve milli insansız savaş uçağı gibi projeleri yakından takip edeceği belirtiliyor.

Erdoğan’ın mahalli idarelerle ilgili halktan gelen şikâyetler ve önerilerle ilgili kurmaylarından haftalık bilgi istediği vurgulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahadan gelen mesaja göre yerel seçimlerde aday tercihinde bulunacağı ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan projelere sıkı takip... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler projeler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.