Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa Fransuva'ya: Sağlık ve mutluluk dilerim

Papa'nın başarılı geçen ameliyatının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin lideri Papa Fransuva'ya 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı. Sağlık ve mutluluk temennisinde buludundu.

Papa Fransuva, bağırsağındaki bir sorun yüzünden planlı bir şekilde ameliyata alındı. Ameliyatın başarlı geçmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin Lideri'ne geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında 'Başarılı geçtiğini öğrendiğim ameliyatınız münasebetiyle milletim ve şahsım adına bir an evvel sağlığınıza kavuşmanız için nekahat döneminizde şifalar temenni ediyorum' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva'ya sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa Fransuva'ya: Sağlık ve mutluluk dilerim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa Fransuva'ya: Sağlık ve mutluluk dilerim ile ilgili etiketler Vatikan Papa Erdoğan Ameliyat fransuva francis francesco geçmiş olsun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.