Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan'a vefa...

Dün vefat eden sosyolog Nur Vergin'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet dua ettikten sonra kabirden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün evinde vefat eden Prof. Dr. Nur Vergin için İstanbul'da Merkezefendi Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazının ardından eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da eşlik etti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabri başında dua eden heyet daha sonra mezarlıktan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan'a vefa...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SAADET PARTİ'Lİ ASİLTÜRK'E ZİYARET

Geçmişine büyük bir vefa ile bağlı olan ve "milli görüş"ün kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrine ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen haftalarda da Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti.

Milli Selamet Partisi ve Refah Partisi yöneticiliği de yapan 86 yaşındaki Oğuzhan Asiltürk'ün Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evinde gerçekleşen ziyaret, yaklaşık bir saat sürmüştü.

Ziyaretin ardından Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makam aracına kadar uğurlamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan'a vefa... - Resim : 2

‘NE KÜÇÜMSEMEYE NE DE ABARTMAYA GEREK VAR’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretine ilişkin, “Bir diyalog kurulmuş, bir adım atılmış, bir ziyarette bulunulmuş, bunu ne çok küçümsemeye ne de abartmaya gerek var” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan'a vefa... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Necmettin Erbakan Mezarlık dua ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.