Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münir Özkul mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Münir Özkul'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Münir Özkul'un vefatını derin bir teesürle öğrendim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sinema ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTU"

Açıklamada şöyle denildi: "Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer isimlerinden biri olan Münir Özkul'un vefatını derin bir teessürle öğrendim. Canlandırdığı karakterler; oyunculuğu ve sanatçı kişiliğiyle, tüm vatandaşlarımızın sevgisini kazanan kıymetli sanatçımız, usta oyuncu Münir Özkul, gelecek nesiller tarafından da her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Türk tiyatrosuna ve sinemasına değerli katkılarıyla milletimizin gönlünde taht kuran merhum Münir Özkul'a Allah'tan rahmet; sanat camiamıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münir Özkul mesajı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan münir ozkul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.