Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi Meclis'e sunuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan öğretmenlere özel bir açıklama yaptı. Erdoğan, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulduğunu duyurdu.

Twitter hesabından, "Buradan tüm öğretmenlerimize bir müjde vermek istiyorum" diyerek söze başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifimiz TBMM’ye sunuldu. Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi Meclis'e sunuldu ile ilgili etiketler Öğretmen TBMM Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Öğretmenlik Meslek Kanunu kanun teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.