Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan minik Asiye'nin kovulan babasına iş müjdesi: Çok daha iyi bir yere alıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Gaziantep'te 2 pitbull tarafından saldırıya uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babasına iş müjdesi verdi. Pitbull'ların sahibi patronu tarafından işten kovulan babaya sahip çıkan Erdoğan, " Hep birlikte dua edelim, babasını da kapıcı olarak çalıştığı o yerden alıyoruz, onu da çok ideal bir yere sevk edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Gaziantep'te yaşanan pitbull saldırısı ile ilgili yüreklere su serpen açıklamalarda bulundu. 

2 pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in sevk edildiği Antalya Akdeniz Hastanesinde tedavisi sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan acılı baba için müjdesi verdi. 

"BABASINI KAPICI OLARAK ÇALIŞTIĞI O YERDEN ALIYORUZ"

"Elimiden gelen tüm hassasiyetle en ideal şekilde parmakla gösterilen doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız" diyen Erdoğan, "Biz babayı da yavruyu da inşallah elimizden gelen tüm hassasiyetle tedavisini yaptıracağız. Hep birlikte dua edelim, babasını da kapıcı olarak çalıştığı o yerden alıyoruz, onu da çok ideal bir yere sevk edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın minik Asiye Ateş hakkında söylediği müjdeler; 

4 yaşındaki Asiye yavrumuzu pitbull köpekleri parçalama noktasına geldi. Biz hayvanseverler noktasında bir yasal düzenleme yaptık, şimdi bu yasal düzenlemeyle orataya bedel çıkıyor. Asiye yavrumuz dün gece kendisini ambulans uçakla buradan kardeşim Ömer Özkan beyin hastanesine Antalya'ya naklettik. Orada gerekli operasyonlar kendisine yapılacak. Şimdi bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Hiç dertleri yok, o yavru param parça oluyor, bu adamlar hala babasını nasıl aldatırız bunun içindeler. Kandıramayacaksınız, bunun bedelini ödeyeceksiniz. Biz babayı da yavruyu da inşallah elimizden gelen tüm hassasiyetle tedavisini yaptıracağız. Hep birlikte dua edelim, babasını da kapıcı olarak çalıştığı o yerden alıyoruz, onu da çok ideal bir yere sevk edeceğiz.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan minik Asiye'nin kovulan babasına iş müjdesi: Çok daha iyi bir yere alıyoruz! ile ilgili etiketler Erdoğan baba asiye Asiye Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.