Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek açıklaması! "94'ten beri yol ve dava arkadaşım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek'in MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarını değerlendirdi. Erdoğan, "Melih bey benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Yol arkadaşlığımızın devam edeceğini düşünüyorum. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek'in MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarına ilişkin, "Gökçek benim yol arkadaşım. Yol arkadaşlığımızın devam edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Erdoğan, "Kabine revizyonu ve Bakanlıkların bölünmesi söz konusu değil" diye konuştu.

BAHÇELİ 'MHP'YE ŞEREF KAZANDIRIR' DEMİŞTİ
Melih Gökçek'in MHP'nin Ankara adayı olacağı iddiasına ilişkin olarak dün açıklama yapan MHPP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek açıklaması! "94'ten beri yol ve dava arkadaşım" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.