Erdoğan'dan konsoloslukların kapatılmasına tepki! Kabine toplantısını işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, burada İstanbul’da konsoloslukların kapatılması ile ilgili de uyarıda bulunarak kabine toplantısını işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da gençlerle bir araya geldi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, konsoloslukların kapatılmasıyla ilgili uyarıda bulundu.

KABİNE TOPLANTISINI İŞARET ETTİ

Erdoğan, İstanbul’da konsoloslukların kapatılması ile ilgili, “Dışişleri Bakanlığımız bunları çağırdı, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanız hesabını ağır ödersiniz dedi. Pazartesi günü kabine toplantımız var. Orada da gerekli kararları alacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan konsoloslukların kapatılmasına tepki! Kabine toplantısını işaret etti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.