Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamu işçilerine ek zam müjdesi

Memur ve memur emeklisine verilen yüzde 2,5'lik ilave zamdan sonra kamu işçilerine de ek zam talebinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 bin kamu işçisinin beklediği müjdeyi canlı yayında verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur ve memur emeklilerinden sonra kamu işçilerinin de bekledikleri ek zam müjdesini verdi.

NTV - Star TV ortak yayınında kamu işçilerine yönelik çalışmalarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 2,5'luk ilave zam haberini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşçilerimizin aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Toplu sözleşme zammının üzerine yüzde 2,5'luk ilave artış ekliyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir artış sağlamış oluyoruz. Yaklaşık 700 bin kamu işçisini doğrudan ilgilendiren bu artış için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamu işçilerine ek zam müjdesi ile ilgili etiketler kamu işçileri ek zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.