Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gülümseten hatıra: Seni kebaptan ve şalgamdan daha çok seviyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası Adana Uluslararası Lezzet Festivali'nde hitapta bulundu. AK Parti'nin kurulduğu fakat siyasi yasaklı olduğu dönemde Adana'ya ziyarette bulunduğunu aktaran Erdoğan, "Karşılamadaki pankartlardan biri hala hatırımda: Seni kebaptan ve şalgamdan daha çok seviyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Açılışı'nda açıklamalarda bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları...

"SENİ KEBAPTAN ŞALGAMDAN DAHA ÇOK SEVİYORUZ"

"Aslında festivalimizin sloganı olan coğrafya lezzettir ifadesi buradaki durumu ifade ediyor. Ülkemizde lezzet deyince akla ilk gelen yerlerden biri Adana'dır. AK Parti'yi kurduğumuz ancak siyasi yasaklı olduğumuz için henüz Meclis'te yer almadığımız bir dönemde Adana'ya gelmiştim.

Karşılamadaki pankartlardan biri hala hatırımdadır: Seni kebaptan ve şalgamdan daha çok seviyoruz. Gerçekten de bir Adanalının bir başka faniye olan sevgisini bundan daha samimi anlatabilecek başka bir ifade yoktur.

"ŞEHRİN LEZZETLERİNE AŞİNALIĞIMIZI HİÇ KAYBETMEDİK"

Dünyadan ve Türkiye'den pek çok kabiliyetli şefin katıldığı festivalimizin her geçen yıl geliştiğine şahit oluyoruz. Şehrin lezzetlerine aşinalığımızı hamdolsun hiç kaybetmedik. Bugün de Bakanımızla, sözcümüzle, milletvekillerimizle hep beraber işte buradayız.

"TÜRKİYE'NİN 81 VİLAYETİNİN HER BİRİNİN GASTRONOMİ ZENGİNLİĞİ VARDIR"

Artık Yemek dediğimiz olay ekonomik gücü ve Turizm potansiyeliyle karın doyurmanın çok önüne geçmiş bir sektörü ifade ediyor. Hamdolsun biz bu konuda Adana başta olmak üzere pek çok markaya sahibiz. Elbette Türkiye'nin 81 vilayetinin her birinin gastronomi zenginliği vardır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gülümseten hatıra: Seni kebaptan ve şalgamdan daha çok seviyoruz! ile ilgili etiketler Erdoğan Adana şalgam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.