Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan genç sporcunun bilek güreşi davetine gülümseten yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü vesilesiyle 81 ilden gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilek güreşi dalında milli sporcu olan Abdulsamet Ocakoğlu'yla görüşmesi sırasında gülümseten anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına, bilek güreşinde 2017 Avrupa 3’üncülüğü, 2019 Türkiye 1’inciliği dereceleri olan Şanlıurfa Spor Lisesi öğrencisi Abdulsamet Ocakoğlu da katıldı.

"MAHÇUP ETMEYEYİM DİYE YENİLDİN DEĞİL Mİ?"

Ocakoğlu ile görüşmesine "Pazuların nasıl bir görelim bakalım" diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ocakoğlu'nun Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile güreştiğini öğrenince  "Vali yenmiş seni ya. Ama tabi herhalde valiyi mahçup etmeyeyim diye yenildin değil mi?" diye sordu.

"Öyle yapmak zorunda kaldık" diyen Ocakoğlu, "İnşallah bir gün sizinle de bilek güreşi yapmak isterim" ifadesini kullandı.

"VARANK İLE KARŞI KARŞIYA GETİRİRİZ"

Erdoğan ise gülümseyerek şu yanıtı verdi:

"Abdulsamet ben öyle kuvvetli değilim. Geç o işi. Sana biz Mustafa Varank'ı verelim. Mustafa Varank'ın çünkü o tür kabiliyetleri var. Dolayısıyla Ankara'ya geldiğinde sizi onla bir karşı karşıya getiririz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan genç sporcunun bilek güreşi davetine gülümseten yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan genç sporcunun bilek güreşi davetine gülümseten yanıt ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Babalar Günü video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.