Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş FETÖ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirilen “Kütüphane Söyleşileri” programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin farklı illerinden gençlerin sorularını yanıtladı.

"BENİ NETANYAHU İLE AYNI KEFEYE KOYACAK KADAR AHLAKSIZLAŞAN SİYASETÇİ VAR"

Sorular sırasında gündemdeki konulara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözleri için, "Beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır." dedi.

"FETÖ TAKIMINDAN ÖNEMLİ BİR İSİM ELİMİZDE"

"Bugüne kadar çok Sofi Nurettinler öldürdük ve bunlar hala devam ediyor, edecek. Hedefimiz şu anda Kandil, Kandil’i de çökertmemiz lazım." ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız." dedi.

 

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİN TÜRKİYE'DEN ALINMASI: KARAR SİYASİ

Şampiyonlar Ligi finalinin ve Formula 1’in Türkiye’den alınması kararlarını değerlendiren Erdoğan, “Bana göre siyasi bir karar aldılar. Siyasi bir karar diyorum çünkü bir iki yıl öncesinden özellikle Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye’de oynanacağına dair kararı bildirmişlerdi. Ne zamanki İngiliz liginden iki takım bu noktada finali oynama hakkını kazanınca birden ibre değişti. İngiltere Başkanı da bu işte çok baskı yaptı. Biz de UEFA’ya gerekli baskıları, gerek oradaki arkadaşlarımız vasıtasıyla gerekse İngiltere’deki bakanlar aracılığıyla yaptıysak da bize 2023 Şampiyonlar Ligi’ni verme taahhüdünde bulundular. Portekiz’e bu seneki şampiyonlar ligini kaydırdılar. Formula 1’de de, geçen yıl çok çok başarılı bir organizasyon yapıldı. Bununla ilgili katılımcıların hepsi de bizde gerek organizasyonun gerekse pistin onlar için çok çok verimli olduğunu söylediler. Buradan da memnuniyetle ayrıldılar. Bu sene de öncelikle bunun verildiğini söylediler ama son anda buradan farklı bir yere Formula 1’i kaydırdılar. Olanda hayır verdir diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş FETÖ açıklaması ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Meral Akşener Netanyahu benzetme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.