Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin için mesaj: Tüm dünyaya tarihi bir ders verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan Fethi Sekin için sosyal medya hesabından anma mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında, "Tüm dünyaya tarihî bir mesaj veren kahraman polisimiz Fethi Sekin’i şehadetinin 5. yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK'nın İzmir Adliyesi'ne yönelik saldırısını önlerken şehit olan polis memuru Fethi Sekin için sosyal medya hesabından anma mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Canı pahasına teröristlerin hain saldırısını engelleyen, mücadelesiyle tüm dünyaya tarihî bir mesaj veren kahraman polisimiz Fethi Sekin’i şehadetinin 5. yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyorum.

Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi hürmetle anıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin için mesaj: Tüm dünyaya tarihi bir ders verdi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Fethi Sekin şehit polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.