Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Girik’in ailesine başsağlığı telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Fatma Girik’in vefatı dolayısıyla kardeşi Günay Girik’i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede 79 yaşında hayatını kaybeden Fatma Girik’e Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine bağsağlığı temennisinde bulundu.

Yeşilçam'un usta oyuncusu Fatma Girik'in ölümüyle ilgili hastaneden yapılan ilk açıklamada, "Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik Covid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girik'in ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." denildi. 

Fatma Girik için bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi'nde ve saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılması planlanan anma törenleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilerek başka bir tarihe ertelenmişti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Girik’in ailesine başsağlığı telefonu ile ilgili etiketler Fatma Girik Recep Tayyip Erdoğan taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.