Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun "AK Parti iktidarını mahkemede yargılayacaklarını" söylediği skandal röportajın devamı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden ifadeler kullanan Erdoğdu, röportajın ilerleyen dakikalarında kendisinin 'hesap soracak yerde' olduğunu öne sürdü. Erdoğdu ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan çok çirkin sözler de sarf etti. SuperHaber'in edindiği bilgiye göre; Erdoğdu'nun bu çirkin sözlerine karşı Erdoğan'ın avukatları suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan faşizan sözleri gündeme bomba gibi düştü.

104 emekli amiralin darbe imalı muhtırasıyla ilgili görüş bildirdiği sırada AK Parti iktidarını hedef alan söylemlerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun skandal açıklamalarının devamı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Bizim TV YouTube kanalında Lale Özan Arslan'ın sorularını yanıtlayan Erdoğdu, AK Parti iktidarını "mahkemelerde yargılayacaklarını" ve bunu "TRT'den canlı yayınlayacaklarını" söylemişti.

Erdoğdu'nun o röportajın ilerleyen bölümlerinde daha da çirkin bir üslupla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti hükümetini hedef aldığı ortaya çıktı.

'BUNLARIN HESABINI VERECEKLER'

"Hadi şu 128 milyar doları bir yerine koy bakayım. Şu piyasadan iki iki al bakayım. Bak bakalım döviz kuru ne olacak o zaman. Şu döviz kuru 10 lirayı geçtiği zaman bak bakalım sen ne olacaksın?" diyen Erdoğdu'nun çirkin sözlerini şöyle sürdürdüğü görüldü:

"Bir taraftan Putin'in diğer tarafta Biden'ın kucağına bu memleketi atarak ayakta kalacaksın öyle mi. Sonra dertlenmiş generallere 'Vay sen darbecisin'. Bunların hesabını verecekler. Erken seçim falan yok. Bu seçim yapamaz, çünkü bu kaybediyor bu."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu - Resim : 2

'AFGANİSTAN'IN MAĞARALARINA GİTTİKLERİNDE BUNLARI ÇIKARIP GETİRECEKLER'

"Bunlar bitti öldü, siyasi mort bunlar. Bunların kadavrası geziyordu, kokuşmuş cesetleri geziyor.Bunların beyni çünkü Fethullaçılardı, beyin gidince vücut kokuyor artık. Bunlar zaten gidecekler. Biz isteyelim istemeyelim zaten gidecekler. Ve gittiklerinde de hesap verecekler. " ifadesini kullanan Erdoğdu, skandal sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü bıraktıkları enkaz Arjantin'den, Yunanistan'dan kötü. Bu millet Afganistan'ın mağaralarına gittiklerinde bunları çıkarıp getirecekler. Bunlar sanmasın çaldıkları paraları kimlik değiştirip yüz değiştirip başka ülkelerde hesap hareketleriyle saklayacaklar. Siz daha bakkal muhasebesi tutamıyorken millet uluslararası muhasebe ilkelerini ezberlemişlerdi bile.

Sizin o bütün hesap hareketlerinizi, bütün o vergi cennetlerindeki hareketleri, yakınlarınızın ve çantacılarınızın üzerine yaptığınız işlemleri, nakit ve döviz olarak sakladıklarınızı kör kuruşuna kadar getirip bu memlekete teslim edeceksiniz. Ve öyle bir teslim edeceksiniz ki bir daha kimse bu gariban halkı soymaya cesaret edemeyecek.

Bu korkuyla yaşa bakalım sarayda. Çünkü ben hesabı soracak yerdeyim. Bir sene iki sene... Sen de hesabı verecek yerdesin"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; CHP'li Erdoğdu'nun bu çirkin açıklamaları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul milletvekili aykut erdoğdu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.