Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Taarruz' mesajı

Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan mesay paylaştı. Erdoğan, Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere milli mücadelenin tüm kahramanlarını şükranla yad ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Taarruz' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Milletimizin ayağa kalkışının, bağımsızlık ve hürriyet aşkının sembollerinden biri olan Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere milli mücadelemizin tüm kahramanlarını şükranla yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Taarruz' mesajı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj büyük taarruz 100. yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.