Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a jest

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile 28 yıl aradan sonra özgürlüğüne kavuşan Dağlık Karabağ'ın Şuşa kentinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada çekilen bir fotoğrafı Azerice mesajla yayınladı.

NATO Zirvesi'nin ardından Azerbaycan'a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 yıl aradan sonra özgürlüğüne kavuşan Dağlık Karabağ'ın Şuşa kentinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a jest

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlayan Şuşa Beyannamesi'ne imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Şuşa’nın tarihi yerlerini gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a jest - Resim : 2

Erdoğan ve Aliyev çifti ile beraberindekiler Cıdır Ovası’ndaki şenlikler kapsamında Karabağ atlarının gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a jest - Resim : 3

Sosyal medyadan İlham- Mehriban Aliyev çifti ve eşi Emine Erdoğan ile fotoğrafını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycanlılara bir de jest yaptı. Mesajı Azerice atan Erdoğan, "Azadlığına kavuşan Karabağ, azadlığına kavuşan kadim şehir Şuşa..." ifadelerini kullandı.

  

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a jest ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan İlham Aliyev Şuşa jest Azerice
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.