Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı Masa'ya gönderme: Size Batı 'Aferin' desin, bize Ayşe'm, Fatma'm 'Evet' diyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'ın Nazilli ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, 6'lı Masa'ya gönderme yaparak ''Ülkenin ve milletin düşmanlarını bunlar adıyla anamaz. Onlara yaranmak için kırk takla atarlar. Masanın altında birbirlerinin ayağını tekmeliyorlar. Size Batı 'Aferin' desin. Bize Ayşe'm, Fatma'm 'Evet' diyecek ''dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'ın Nazilli ilçesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; 

Nazilli'yi ben bugün bir başka gördüm. Maşallah şu anda karşımdaki muhteşem katılımı görüyorum. Nazilli 14 Mayıs'a farklı hazırlanıyor.

Geldiğimiz andan itibaren yol boyu o coşkulu kalabalıklar bizi de farklı bir heyecana boğdu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nazilli bizi iyi tanır. Eğitimde şehrimize kazandırdığımız dersliklerle, gençlik ve sporda yaptığımız 4 yeni bina ile tanır. İnşa ettiğimiz yarı olimpik yüzme havuzu ile, tenis kortu ile tanır. Islah ettiğimiz 13 dere ile bizi tanır. Bitkisel üretim, hayvancılık ve afet zararı kapsamında 50 milyon liralık kırsal kalkındırma destekleri ile hayata geçirdiğimiz 61 proje ile bizi tanır. Getirdiğimiz doğalgaz ile bizi tanır.

''SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MIYIZ?''

Fazla bir şey kalmadı. Şubat, Mart, Nisan... Hazır mıyız? 14 Mayıs'ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Oyunu bozalım gari efem' diyorsunuz ya oyunu bozmaya var mıyız? Durmak yok.

Ülkenin ve milletin düşmanlarını bunlar adıyla anamaz. Onlara yaranmak için kırk takla atarlar.

"MASANIN ALTINDA BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TEKMELİYORLAR"

Masanın altında birbirlerinin ayağını tekmeliyorlar. Size Batı 'Aferin' desin. Bize Ayşem, Fatmam 'Aferin' desin. Ülkenin kazanımlarına düşmanlık etme hastalığı bunlarda eskiden beri mevcut. 14 Mayıs'ta vereceğiniz oylarla Menderes'i idama götüren CHP zihniyetinden hesap sormaya hazır mısınız?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı Masa'ya gönderme: Size Batı 'Aferin' desin, bize Ayşe'm, Fatma'm 'Evet' diyecek ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.