Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Instagram hesabından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Ulu Önder Atatürk'ün fotoğrafı paylaşıldı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından da bir paylaşımda bulunarak, "Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran ve istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandıran Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 80. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi instagram hesabından Atatürk'ün vefatının 80'inci yıl dönümü sebebiyle bir paylaşım yapıldı.

Atatürk'ün fotoğrafıyla yapılan paylaşımda 'Vefatının 80. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i saygıyla yad ediyorum' denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım paylaşımı!


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca twitter hesabından şu mesajı paylaştı; "Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran ve istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandıran Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 80. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım paylaşımı! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım paylaşımı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.