Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Menemen’de vatandaşlardan yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de deprem konutlarının teslim edilmesi ve Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nun açılışı etkinliklerine katıldı. Daha sonra Menemen'e geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İzmir’deki programları kapsamında Bayraklı ilçesinde deprem konutlarını teslim etmesinin ve Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nun açılışını gerçekleştirmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen ilçesine geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Menemen’de vatandaşlardan yoğun ilgi

Burada vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra engelli vatandaşlar için düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen programa katılmak için Tarihi Taşhan Çarşısı’na hareket etti.

Erdoğan, programa gelirken yol üzerinde kendisini bekleyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşları otobüsten selamlayan Erdoğan, daha sonra Tarihi Taşhan Çarşısı'na giriş yaptı.

İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Menemen’de vatandaşlardan yoğun ilgi ile ilgili etiketler Menemen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaş ilgi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.