Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarete AK Parti'den sert tepki: En basit ifade ile terbiyesizliktir

AK Parti Genel Başkan Yardımısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilmesine sert tepki gösterdi. Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde alkol alan bazı taraftarların Erdoğan'a hakaret edilmesinin terbiyesizlik olduğunun altını çizen Dağ, "Bu terbiyesizliğin ve düşüklüğün sebebi, siyaseti bir yalan ve hakaret çukuruna çeviren CHP üst yönetimidir" dedi.

Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde bazı Fenerbahçeli taraftarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler ettiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan görüntülerdeki bir kişinin babasının CHP'li olduğu ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a edilen hakaretlere AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada Erdoğan'a hakaret edilmesinin terbiyesizlik olduğunun altını çizdi.

Hamza Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

CHP'li bir grubun, dün akşam oynanan bir maç öncesinde alkol alarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmeleri en basit ifade ile terbiyesizliktir.

Bu terbiyesizliğin ve düşüklüğün sebebi, siyaseti bir yalan ve hakaret çukuruna çeviren CHP üst yönetimidir.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarete AK Parti'den sert tepki: En basit ifade ile terbiyesizliktir ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti Recep Tayyip Erdoğan hakaret küfür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.