Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret soruşturmasında yeni gelişme: Derya Büyükuncu'ya gözaltı kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası yapılan skandal paylaşımlara yönelik soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir kişi adliyeye sev edildi. Öte yandan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında da gözaltı kararının olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığı ile ilgili suç teşkil eden paylaşımlara yönelik İstanbul’da gözaltına alınan bir kişi, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu Nöbetçi Savcılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahatsızlığı ile ilgili sosyal medyada suç teşkil eden paylaşımlara ve hesapların sahiplerine yönelik resen soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı gerekçesi ile Pınar Ö. adlı bir kişiyi gözaltına almıştı.

İstanbul Emniyetindeki sorgu işlemi tamamlanan Pınar Ö. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

DERYA BÜYÜKUNCU HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Öte yandan, İstanbul’da yürütülen soruşturma kapsamında eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında da gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Yürütülen çalışmalarda Büyükuncu’nun yurtdışında olduğu belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret soruşturmasında yeni gelişme: Derya Büyükuncu'ya gözaltı kararı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Gözaltı soruşturma paylaşım Derya Büyükuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.