Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Yeşim Salkım'a TGRT'den ödül gibi program

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın olduğunu iddia eden TGRT Haber'in, Erdoğan'a 'diktatör' suçlaması yapan şarkıcı Yeşim Salkım'a program yaptırması kafaları karıştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Diktatör' diyen ve bu nedenle hakkında suç duyurusu yapılan Yeşim Salkım, sonbaharda TGRT Haber ekranlarında Şeffaf Masa adlı programı hazırlayıp sunmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın olduğunu iddia eden TGRT Haber'in bu hamlesi kafaları karıştırdı.

Şarkıcı Yeşim Salkım 2020 Temmuz ayında sosyal medyada bir video yayınlamış, isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik ağır ifadeler kullanmıştı. Salkım'ın o vidoesu #TerbiyesizYeşimSalkım etiketi ile Twitter'da tepki görmüştü.

Ayrıca Seyhan Soylu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Diktatör' dediği iddiasıyla Yeşim Salkım hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Yeşim Salkım'a TGRT'den ödül gibi program

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ettiği hakaretlerle gündem olan ve hakaret suçundan yargılanan şarkıcı Yeşim Salkım'ın TGRT'de program yapmaya başlaması herkesi şaşırttı. Salkım, haftanın 4 günü TGRT Haber ekranlarında Şeffaf Masa adlı programı hazırlayıp sunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Yeşim Salkım'a TGRT'den ödül gibi program - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Yeşim Salkım'a TGRT'den ödül gibi program ile ilgili etiketler Yeşim Salkım tgrt haber Şeffaf Masa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diktatör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.